Opis soku z noni tłoczonego na plantacjach Tahiti Naturel

Sok noni - właściwości
Sok z noni Tahiti Naturel jest tłoczony na zimno w czasie 24 godzin od momentu osiągnięcia przez owoce stadium dojrzałości. Następnie jest poddawany specjalnej filtracji (tzw. Tangential Flow Filtration) celem uzyskania stabilności mikrobiologicznej i polepszenia specyficznych dla noni walorów smakowych. Dzięki temu procesowi cierpki smak noni staje się bardziej znośny dla podniebienia bez utraty swoich właściwości terapeutycznych. Sok charakteryzuje się wysoką zawartością substancji odżywczych, szczególnie w porównaniu do soków pozyskiwanych metodą tradycyjną. Im większa zawartość substancji odżywczych tym sok ma wyższą wartość terapeutyczną.Sok Tahiti Naturel - zawartość butelki
W butelkach Tahiti Naturel nie znajdziemy konserwantów, ani żadnych substancji smakowych, zapachowych czy też innego przeznaczenia. Zawartość butelki stanowi 100% sok z noni (Morinda Citrifolia). Sok z noni Tahiti Naturel to jakość bez kompromisu! Jej osiągnięcie możliwe było dzięki pracy doskonałego laboratorium oraz dochowaniu wysokich wymogów sanitarnych i technologicznych produkcji zgodnych z normami ISO 9000. Dowodem najwyższej jakości soku z noni Tahiti Naturel jest jego ogromna i wciąż rosnąca popularność na niezwykle wymagającym rynku Stanów Zjednoczonych.Certyfikaty i dopuszczenia - dawkowanie - gdzie kupić

Zalecana przez producenta porcja do spożycia to 30ml na dzień, koniecznie na czczo, pół godziny przed posiłkiem (np. rano przed śniadaniem).
Sok z noni Bio Tahiti Naturel można kupić w dobrych sklepach zielarskich i aptekach! - wykaz sklepów
Copyright (c) 2009 by biononi.pl
szablon: